top of page

個人檔案

Join date: 2022年10月30日

關於


blox crypto


ZRX

LRC

BLOX voordelen en nadelen

Met de handige crypto-app BLOX handelt u razendsnel. Wel met een kleine disclaimer: de markt is jong en is erg beweeglijk. Investeer daarom slechts wat u bereid bent te verliezen en doe altijd uw eigen onderzoek.

INJ

MANA

2. Welke soorten crypto’s bestaan er?

GRT

Curve

MKR

Dogecoin

OGN

ADA

DOGE

Wil je zelf de app proberen? Gebruik dan de vouchercode NYMA. Je krijgt dan namelijk € 10,00 starttegoed waar je de BLOX-app goed mee kan testen. Dus: download de app en maak een account aan. Je kan de code pas invullen ná ID-verificatie.

Nergens voor nodig! Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste crypto- en koersnieuws.

3. Hoe komt u aan crypto’s?

Binance Coin

Rendement verdienen op je coins? Het kan nu bij BLOX met crypto staking! Het enige dat je hoeft te doen is de staking coins te bezitten in je kluis en staking in te schakelen. De beloning stake je gewoon in je zak! Wie zei dat crypto moeilijk was?

Zcash

LRC

Storj

Financiën

BNT

BNB

DYDX

7. Wanneer crypto’s kopen?

Het beste moment? Dat is vandaag. Zonder gekheid, het goede moment bepalen is ongelofelijk moeilijk. Het liefst wilt u natuurlijk precies op de bodem kopen, en op de top verkopen. Maar daar zit meer geluk bij dan wijsheid!

Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro.Download nu de gratis app!

Bitcoin

SAND

Nadelen

QTUM

Je hebt er ongetwijfeld van gehoord: de populaire BLOX-app waarmee je razendsnel in bitcoin (BTC) kan beleggen. In deze uitgebreide BLOX review kom je precies te weten waarom de app zo’n succes is.

LSK

Privacybeleid

Let op: je document moet natuurlijk wel geldig zijn en je moet 18 jaar of ouder zijn om de app te mogen gebruiken.

Kusama

Wat is Weareblox?BLOX is een erg handige applicatie die je eenvoudig op je mobiele telefoon kan downloaden. Deze applicatie kent veel handige opties die het handelen of beleggen in cryptocurrencies vereenvoudigen. Zoals al eerder genoemd hoef jij geen technische kennis te hebben om deze applicatie te gebruiken en is deze app dus bijzonder geschikt voor de oudere doelgroep.Daarnaast heb je ook geen wallet nodig als je de BLOX app gebruikt. In de BLOX app zit namelijk een zogenaamde custody-dienst die een veilige opslag vormt voor alle cryptomunten die jij koopt.Via de BLOX applicatie koop je gemakkelijk cryptocurrencies door euro’s te storten vanaf je bankrekening. De app biedt maar liefst 70+ verschillende cryptovaluta’s aan, waaronder Bitcoin (BTC), Chainlink (LINK) en Polkadot (DOT). Vergeleken met de concurrentie is dit aanbod niet heel erg groot, maar het groeit wel snel.In deze review laten wij jou kennis maken met de BLOX app, zodat jij aan het eind van dit artikel zelf kunt bepalen of jij de BLOX applicatie wilt gaan gebruiken of niet.Hoe werkt de BLOX app?Je kan de app eenvoudig downloaden voor je Apple of Android smartphone vanuit de App Store. Na een succesvolle installatie kan je de app openen en een account registreren. Helaas is de registratie stopgezet voor nieuwe klanten.Voor nu is de app dus onbruikbaar voor nieuwe gebruikers, maar wij verwachten dat de registraties weer geopend zullen worden in de toekomst. Lees hier meer waarom er nu een ledenstop is.

Voordelen

Hoe werkt BLOX?

Veelgestelde vragen

Nederlandstalige klantenserviceOndersteuning voor iDEAL en creditcardDirecte opname naar je bankrekeningBetrouwbare reputatie & positieve recensiesGevestigd in de Europese Unie (EU)Geschikt voor beginnende tradersTen minste 2 jaar actief op de markt

Je e-mailadres bevat een foutje. Probeer het opnieuw.

4. Cryptocurrency kopen

Een blockchain klinkt ingewikkeld, maar het principe is eenvoudig. Het is een digitaal grootboek waarin u alle transacties en saldo’s van gebruikers terug kan vinden. Alle informatie wordt chronologisch opgeslagen in blokken. Die blokken zijn cryptografisch met elkaar verbonden.

Uniswap

Start met crypto traden!

Website van de ontwikkelaar

Aave

ANT

OMG Network

TRX

Blox B.V.Bij BLOX kun je zoveel handelen als je zelf wilt. De app kent slechts één soort limiet: het stortingslimiet. Je kan dus een maximumbedrag in euro’s storten in een bepaalde tijdsperiode.

Apecoin

Axie Infinity

Verhoog je tegoed door op het kluisje te klikken. Dat kan al vanaf 1 euro! Betaal vervolgens zoals jij dat gewend bent. Via iDEAL, bankoverschrijving of met je creditcard is het allemaal zo gepiept.

1. BLOX: Crypto kopen via de #1 cryptocurrency app

Avalanche

Identificatie­methode

Wil je de BLOX-app proberen? Dan kun je met de vouchercode NYMA een starttegoed van € 10,– krijgen. Je dient deze code in te voeren nádat je jouw identiteit hebt geverifieerd. Let op: je mag deze code per persoon maximaal één keer gebruiken.

Fantom

REN

Dat is een groot verschil met het geld dat u gewend bent, zoals de euro. Daar print de Europese Centrale Bank het geld en controleren en verwerken commerciële banken de transacties. Crypto’s geven die macht weer terug aan het individu.

Welkomstbonus: Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo

Betaalmethodes

Maker

Wallet

Download BLOX om crypto's te kopen

BLOX B.V. Wijchenseweg 102, 6538 SX Nijmegen.

Als u interesse heeft in crypto’s, heeft u vast ooit van NFT’s gehoord. Dit zijn tokens die een uniek object vertegenwoordigen. Dat kan letterlijk alles zijn - u kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat een NFT van.

Betalen

Cryptocurrency kopen is makkelijker dan ooit met de app BLOX! In een paar seconden heb je je favoriete cryptocurrency, geen technische kennis vereist. De app is te downloaden voor Android en iOS.

DASH

ETC

GRT

Cryptocurrency is een nieuwe ontwikkeling. Overheden vinden cryptocurrency soms nog moeilijk te plaatsen. Is het een betaalmiddel of een belegging? Moet u er belasting over rekenen, en zo ja: op welke manier?

BAL

BLOX is mijn favoriete crypto-app.

AVAX

ADA

Bitcoin is de allereerste crypto, maar coins zijn er in alle soorten en maten. Inmiddels zijn er duizenden crypto’s, ieder met een eigen focus en functie. Toch kan u de meeste crypto’s in categorieën verdelen. Waar moet u dan aan denken?

Zcash

Enjin Coin

Flow

Kyber Network

Contact

Laten we dus snel beginnen!

Over het algemeen zijn de meeste grote crypto’s veilig. Coins worden door blockchain-technologie beveiligd. Om een blockchain te hacken, heeft u meer dan de helft van de totale rekenkracht nodig van een netwerk.

LUNA

Identificatie­methode

Synthetix

Geschikt voor

Soms leest u in een krant over cryptocurrency hacks, maar wat wordt er dan bedoeld? Vaak gaat het dan eerder over crypto-beurzen die gehackt zijn. Dat zegt meer over de veiligheid van beurzen dan over de crypto’s zelf.

Tezos

FLOW

Kinderlijk eenvoudig

Balancer

CRV

Bitcoin

LimietenPopulaire crypto-projecten die iets met NFT’s doen zijn bijvoorbeeld Enjin Coin en Origin Protocol.

5. Wat kan u doen met crypto’s?

iOS en Android app beschikbaar (app-only).

APE

Zo werkt dat ook met cryptovaluta. Ziet u bijvoorbeeld dat bitcoin daalt, maar ethereum stijgt? Dan wisselt u uw bitcoin in voor euro’s en koopt u daar ethereum voor. En zit de cryptomarkt in een dipje, dan kunt u uw crypto’s ook weer terug wisselen voor euro’s.

Een complete Blox review, inclusief echte Blox ervaringen 2022 U heeft de reclames ongetwijfeld voorbij zien komen op tv, sociale media of op de reclameborden tijdens een voetbalwedstrijd in de Eredivisie. “We are BLOX“, en zoals in de reclame gezegd wordt: dit is je teken!Het zal u dan ook niet ontgaan zijn dat de populaire BLOX app zijn intrede heeft gedaan in Nederland. De crypto broker BTC Direct heeft het groots aangepakt om de BLOX app goed in de markt te zetten.Na het lezen van onze complete BLOX review heeft u een beter beeld;Hoe de BLOX app werktHoe veilig BLOX isWelke crypto valuta aangekocht kunnen wordenWat de BLOX kosten zijn Bent u van plan om vandaag Bitcoin of een andere crypto valuta te kopen met de BLOX app? Maak dan snel een gratis account aan via de onderstaande knop.Inhoudsopgave1.Wat is BLOX?2.Voor- en Nadelen BLOX3.BLOX app kenmerken4.Welke crypto valuta worden aangeboden op de BLOX crypto app?5.Hoe werkt BLOX?6.BLOX kosten7.BLOX contactAantal crypto valuta:55 Betaalmethoden:iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving en creditcardBLOX kosten:1% per transactie (Vergelijk hier Bitcoin exchange (s) )Staking:Niet mogelijkBuilt-in wallets:Ja, voor alle munten Promoties:€10 starttegoed met BLOX vouchercode FINANCERBLOX account:VerplichtKlantenservice:Tijdens kantoorurenBlox review kenmerkenWat is BLOX?BLOX is van Nederlandse bodem en het betreft hier een crypto exchange waar BLOX Bitcoin een liefdesverklaring doet. De voorliefde voor Bitcoin is overduidelijk merkbaar bij het openen van de BLOX app. Wij hebben het gevoel dat BLOX deze voorliefde voor de Bitcoin graag wil doorgeven aan zijn gebruikers. Dit doen ze door zich specifiek op beginnende crypto minded gebruikers te richten.De BLOX app staat hierbij centraal. Door deze app een simpele en tegelijkertijd duidelijke en aantrekkelijke uitstraling te geven, gaan zie hier wat ons betreft zeker in slagen.BLOX app filmpjeDe BLOX app is een initiatief van het in Nijmegen gevestigde BTC direct. In het jaar van oprichting, 2013, was het behoorlijk tijdrovend om Bitcoin of andere crypto currencies te kopen, verkopen of mee te handelen. Vanuit het verlangen om hier een einde aan te maken is BLOX en daarmee de BLOX app ontstaan. De app is handig in gebruik en er is weinig tot geen kennis van Bitcoin of andere crypto currencies nodig om het te bedienen. Voor- en Nadelen BLOXHieronder hebben we enkele voor- en nadelen beschreven die we tijdens ons onderzoek zijn tegengekomen.Voordelen BLOX cryptoEenvoudig in gebruik & ideaal voor beginnersNederlandstalige klantenserviceStarten met crypto handel tot €250, zonder verificatie Nadelen BLOX cryptoCoins kunnen niet gestaakt worden1% transactiekostenBLOX crypto reviewBLOX app kenmerkenZoals eerder aangegeven is de handel in crypto currencies alleen mogelijk met de BLOX app. De app is in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. De BLOX app is onderverdeeld in 4 secties, die we hieronder verder zullen toelichten;Koersen. In deze sectie kunt u de cryptomarkt en de bijbehorende crypto currencies volgen, in real-time welteverstaan. Na het klikken op een van de betreffende crypto currencies kunt al vanaf €1 een aankoop doen.Kluis. In deze sectie worden alle aankopen bewaard. Het merendeel van de crypto currencies die BLOX in beheer heeft is in cold storage. BLOX garandeert hiermee de hoogste veiligheid, zodat u veilig kunt handelen.Verdien. Het partnerprogramma draagt de naam, “verdien“. Hiermee kunt u vrienden of kennissen aandragen bij de BLOX app. Zij ontvangen ook de €10 starttegoed en u ontvangt 20% van de handelskosten die zij spenderen.App instellingen. In deze sectie heeft u een gereedschappen set voorhanden om onder andere uw wachtwoord te wijzigen en met het klantenservice team in contact te treden.Welke crypto valuta worden aangeboden op de BLOX crypto app?Hieronder hebben we een kleine selectie geplaatst van de crypto currencies die BLOX aanbiedt.BTCETHXRPLINKBATADALTCBCHDASHBNBVETEOSETCXTZXMRXLMZECDOGETRXATOMALGOOMGQTUMNANOLSKICXWAVESDOTSNXEn meer…BLOX app uiterlijkHoe werkt BLOX?BLOX werkt alleen middels een BLOX app. Om met BLOX Bitcoin of andere crypto currencies te kunnen handelen zult u de app moeten downloaden. Hieronder zullen we de stappen beschrijven die doorlopen moeten worden.Stappen2. Identiteitsverificatie3. Geld op je BLOX account zetten4. Crypto currencies kopenStap 1BLOX account aanmakenU kunt een BLOX account aanmaken door uw e-mail adres in te geven.U kunt er ook voor kiezen om in te loggen met Facebook-, Google-, Linkedin- of via een apple ID account. Hou er rekening mee om de BLOX vouchercode FINANCER te gebruiken. Hiermee bent u verzekerd van €10 in uw BLOX account waarmee u de eerste aankoop van crypto currencies kunt financieren.Stap 2IdentiteitsverificatieU kunt standaard maximaal €250 naar de BLOX app overmaken. Zelfs als beginnende crypto investeerder kan dit weinig zijn. Om meer te kunnen investeren dient u een ID bewijs te overleggen.  Een foto van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs volstaat. Indien BLOX de controle positief afrond, dan ontvangt u een mail waarin staat dat u €25.000 mag overmaken per 24 uur.Stap 3Geld op je BLOX account zettenGeld overmaken naar uw BLOX account kan via iDeal, Bancontact, SEPA bank transfer of Creditcard. Indien u een creditcard gebruikt, dan betaalt u 1,5% extra, aan de andere betaalopties zijn geen kosten verbonden.Ga hiervoor naar Kluis, klik op Saldo, klik op Stort bij en kies het bedrag dat u wilt overmaken. Stap 4Crypto currencies kopenLinks onderaan kunt u op Koersen klikken voor een overzicht van alle crypto munten die BLOX aanbiedt. U kunt crypto currencies sorteren op Trending, A-Z of 24u verschil.  Veelgestelde vragen BLOX Hoe veilig is BLOX?BLOX maakt gebruik van ‘cold storage’ – dit betekent dat de zogeheten private keys volledig offline worden bewaard. Deze keys heb je nodig als je een transactie wil uitvoeren. Dit maakt de BLOX-app extreem veilig in gebruik.Hoe oud moet je zijn voor BLOX?U kunt een BLOX account aanmaken vanaf 18 jaar oud.BLOX welke crypto kopen?Er zijn op het moment van schrijven 55 crypto currencies beshikbaar in de BLOX app. Hoe betrouwbaar is BLOX?BLOX is van Nederlandse bodem. De BLOX app is afkomstig van het Nederlandse bedrijf BTC Direct. Het bedrijf is opgenomen in het register van De Nederlandsche BankBLOX kostenDe BLOX app is gratis verkrijgbaar in de diverse App Stores. Indien u geld overmaakt in euro’s gebruik makend van Bancontact, iDeal of overschrijving dan is dat geheel gratis. Indien u liever een creditcard gebruikt van Visa, dan worden er wel kosten in rekening gebracht, namelijk 1,5%.Bij de aankoop en verkoop van crypto currencies worden er door BLOX transactiekosten doorberekend. Deze bedragen 1%. Aanbod ★★★★★BLOX heeft voldoende aanbod aan crypto currencies. BLOX Bitcoin heeft een prominente plek binnen het geheel, maar andere crypto currencies krijgen ook genoeg ruimte. Wij zijn zeer tevreden met het huidige aanbod van BLOX. Gebruiksvriendelijkheid ★★★★★De BLOX app is ideaal voor beginners. De app is gebruiksvriendelijk en heeft een simpel, maar overzichtelijk uiterlijk.Kosten ★★★De transactiekosten zijn hoger in vergelijking met de kosten van andere crypto exchanges. Support ★★★★BLOX staat zijn klanten te woord in zowel het Nederlands als Engels. De BLOX klantenservice is bereikbaar via een contactformulier, e-mail en chat.Betaalmiddelen ★★★★★BLOX accepteert iDeal als betaalmiddel en dat is de meest gebruikte betaalmiddel in Nederland. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van Bancontact in België, Visa en bankoverschrijving.De BLOX klantenservice is bereikbaar op onderstaande gegevens.BLOX klantenserviceBLOX ervaringen Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees BLOX reviews en beoordelingen van klanten onderaan deze pagina.Indien je zelf ervaring met BLOX heeft, laat zeker een reactie achter. Andere lezers halen veel waarde uit uw mening!

De limieten zijn als volgt:

Vereist iOS 13.0 of nieuwer.

Wat zijn cryptovaluta en hoe werkt het? - Cryptogeld uitgelegd

CHZ

BLOX review: 7 redenen waarom het dé beste Bitcoin-app is (2022)

Ocean Protocol

VET

Door inflatie worden uw euro’s ieder jaar alsmaar minder waard, ook al valt dat misschien niet zo snel op. Door te sparen in cryptomunten kan u de waarde van uw spaargeld behouden of vergroten. Dat is trouwens geen financieel advies, want u kan ook geld verliezen met cryptocurrency. Ook hier geldt: lees u goed in voor u investeert.

Stort al vanaf 1 euro om te beginnen.

Fantom

Schaalbaarheid

SOL

FTT

Aangemeld in een minuutje

SAND

UNI

Hoe de app werktAanbod aan coinsTarieven en limietenEn nog veel meer!

Gebruiks­gegevens

BLOX is de alles-in-één crypto app ✓ Koop, verkoop en beheer de 10 meest bekende cryptocurrency’s met BLOX ✓ Zonder wallet en registratie!

VET

QTUM

Tezos

Hedera

ANT

‘ BLOX is een product van BTC Direct, de app bestaat sinds 2018 en is gratis te downloaden voor Android en iOS. Met BLOX koop en verkoop je snel en simpel alle bekende cryptocurrency’s.6 nov. 2020

Polygon

The Sandbox

NANO

Compound

PERP

Ox

EOS

De BLOX app (weareblox) gaat de crypto wereld veroveren. De app maakt het handelen in crypto zo gemakkelijk, dat zelfs je moeder ermee overweg kan.

Gnosis

Nergens voor nodig! Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste crypto- en koersnieuws.

NFT’s

Waves

Dat app is best handig. Ik mis alleen de mogelijkheid om een verkoop te programmeren zodat ik op een bepaald saldo kan cashen. Dat heeft mij al veel geld gekost en is voor mij een reden om naar een andere over te stappen.

Begin vandaag

BADGER

MANA

Nieuw bij BLOX: rendement op je coins

Ocean Protocol

AVAX

https://www.crypto-insiders.nl/cryptocurrency-exchanges/blox/

Icon

Crypto kopen via de #1 cryptocurrency app

Chainlink

Vereist een Mac met macOS 11.0 of nieuwer én Apple M1-chip of nieuwer.

Tron

Bliksemsnel.

Apecoin

PERP

FTM

Risico’s van crypto

WAVES

Algorand

BCH

MATIC

Ren

COMP

App is momenteel instabiel

YFI Vergeet u niet iets?

BAT

Kies je voor inloggen met e-mailadres? Verzin dan een ijzersterk wachtwoord. Een wachtwoord dat zelfs niet te kraken is door de FBI.

SNX

Solana

Zorgeloos.

ICX

Hoop online klachten

FTM

BTC Direct: 2.01% + transactiekosten

Toch kan het zo zijn dat je liever op je computer handelt of je coins op een hardware wallet wil bewaren. Ik heb dus enorm mijn best gedaan om wat vergelijkbare

Tron

Beoordelingen en recensies

SushiSwap

Livepeer

70+ crypto’s.

Bitvavo: 0.25%

Direct crypto kopen na het installeren van de gratis app. Je stapt al in vanaf 1 euro.

DASH

SNX

Wat kan u doen met crypto’s?

SRM

XMR

QTUM

Nieuw

Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend.

Ondersteunt

Oeps! Er is iets mis gegaan tijdens het registreren, probeer het later nogmaals.

Bitcoin Meester: 1.12%

REN

DOT

Badger DAO

Provider

7. BLOX crypto & bitcoin trading 4+ – App Store

Apecoin

The Graph

De vraag naar crypto groeit, en dat vraagt om producten op maat. Wilt u crypto’s traden, lenen of uitlenen, en heeft u geen vertrouwen in een derde partij? Dan kunt u dit decentraal doen, van persoon tot persoon. Decentrale Financiën (DeFi) is de verzamelnaam voor projecten die dit soort services aanbieden.

Tether

KSM

Cardano

Tether

Al je favoriete coins binnen handbereik. Koop en verkoop crypto in een handomdraai.

De nr. 1 crypto app van Nederland

Grootte

Nano

1. Wat zijn crypto’s?

Enzyme

Loopring

ETH

FTT

DYDX

iPad

Via de BLOX-app zijn er maar liefst 31 coins te kopen en verkopen.

Waar kan ik het beste cryptocurrency kopen?

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

Is BLOX veilig?

Toon

Injective Protocol

Hoe kan ik cryptocurrency kopen?

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons

Coinmerce: 0.67%

Maker

Daytraden is populair als u een focus hebt op de korte termijn. Daytraden betekent simpelweg dat u dagelijks actief handelt: u koopt op een lage prijs en verkoopt op een hoog punt. Maar het risico als u veel handelt is dat het lastig is om de bodem of de top te bepalen.

Decentrale Financiën

Niet-geüpgraded accounts kunnen maximaal € 250,– storten in de app.Geüpgraded accounts hebben een stortingslimiet van € 25.000,– per 24 uur. Elke 30 dagen kun je maximaal € 500.000,– storten.

Bekijk je deze pagina op je computer, pak dan snel je mobiel erbij en zoek in je app store naar BLOX Crypto Trading. Gebruik je nu je mobiel? Heel goed, klik

BLOX maakt gebruik van ‘cold storage’ – dit betekent dat de zogeheten private keys volledig offline worden bewaard. Deze keys heb je nodig als je een transactie wil uitvoeren. Dit maakt de BLOX-app extreem veilig in gebruik.

Ren

TRX

Ox

OMG

LINK

Ethereum Classic

BTC

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

Copyright

Te dure transactie kosten. Voor de rest wel een leuke app om te gebruiken voor beginners. Nuttig

Axie Infinity

BLOX review (2022): WeAreBLOX app betrouwbaar voor handel?

Perpetual Protocol

Aankopen

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen crypto’s heeft - van uw buurman tot aan de kapper om de hoek. Maar wat is het nu precies? En wat kan u ermee? Tijd om erin te duiken!

Injective Protocol

De ontwikkelaar, Blox B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Synthetix

AVAX‎BLOX crypto & bitcoin trading

Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1.000 aan digitale valuta.

BLOX B.V. is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Wat zijn crypto’s?

LSK

Lisk

BLOX heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.

BLOX is de alles-in-één crypto app waarmee je zonder technische kennis de bekendste cryptocurrency’s koopt, verkoopt en beheert. Je hebt geen andere poespas meer nodig en koopt je favoriete crypto’s direct met alleen je telefoon.

Uniswap

Serum

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons om BLOX te downloaden.

SNX

Origin Protocol

Investeert u in cryptocurrency, dan is het belangrijk dat u een strategie hebt. Stel uzelf eerst een aantal vragen. Wilt u veel of weinig bezig zijn met traden? Wilt u snel resultaat hebben, of ligt uw focus meer op het opbouwen van vermogen op lange termijn?

DOT

BLOX maakt crypto trading makkelijk. Ontdek BLOX! Dat is beleggen in cryptocurrency, maar dan zonder wallet. Crypto trading is nog nooit zo makkelijk

De BLOX-review (in het kort)

Kopen en vasthouden is een mooie strategie als u een focus hebt op de lange termijn. U hoeft zich dan minder druk te maken over dagelijkse koersbewegingen. Het nadeel is echter dat het soms langer kan duren voordat u een mooie winst te pakken hebt.

B

blox crypto

更多動作
bottom of page